Shoppingtur

image
Tandfen betalade för en tand i förrgår, det verkar som om alla sitter löst nu...

Semesterlångsamt tog vi en tur idag för att komma ur huset medan det blev rent. Otroligt skönt att inte ha tider att passa eller en lång lång lista med ”måsten”! 🙂

Vi skulle köpa stövlar i storlek 32 åt Tobias (som vuxit ur de i storlek 31 han fick för en månad sedan… suck!), innersulor och nya kepsar (om vi hittade några som passade).

image
Just vuxit ur koftan som farmor stickat!

Vi tog bussen, vädret var shortsmässigt om än lite svalt på förmiddagen så vi valde jackor som tillbehör.

image

Barnen är som vanligt helt fantastiska när man är på tur, de börjar kunna det här nu. 🙂 Vi gick in på alla affärer som sålde barnkläder och hittade till slut en kepa till David. Tobias blev förtjust i en som de inte hade i rätt storlek tyvärr. Ellinor tyckte det var stökigt på centrum och valde att sitta i vagnen hela besöket fram till lunch!

image

image

image

image

Efter lunch somnade damen ganska ögonblickligen och vi fick tag på både stövlar och lördagsgodis (!) och begav oss hem med bussen utan att hon vaknade. 🙂 Pojkarna hade kungligt roligt trots ganska långa väntetider, vi hade förstås inte kunnat låta bli att spendera pengar inne på spelbutiken, det hjälpte en del. Men jag roade mig ganska grundligt när de på den folktomma bussen hade ”TV” för mig genom ramen som bildades av handtagen mellan där de satt och jag stod, det bjöds på nyheter, två olika musikshower och lite deckar-action. 😀

image

image

image

image

image

image

image

image

Väl hemma var det film och lördagsgodis som gällde. Allt för att kompensera för lördagen som inte riktigt hann med det där vi brukar göra på lördagar… 🙂

image

7 svar till “Shoppingtur”

 1. 🙂 Vilka pajaser dom är pojkarna… tobias passade ju bra i den där randiga kepsen han provade och Tobias liknade ju sir Anthony Hopkins på den bild där han har en blå stråhatt, med blått band och underläppen innanför överläppen 🙂
  Ellinor såg utslagen ut, till skillnad från underhållningsdetaljen, krama dom allihop 🙂

 2. Skulle ju vara Tobias med stort T och nästa Tobias som liknade sir Anthony heter ju förstås David
  trött måste sova…

 3. Var hittar ni kepor med rak/platt skärm? Både Norah och Ruben vill ha. De jag hittar här, är antingen svindyra eller så ganska fula. Jag måste söka på fel butiker… *muttra* Och Tobias t-shirt – kändes litet ”vuxet” trycket – special, eller finns den verkligen på vanliga barnbutiken? 🙂

 4. Och förresten – varför drämmer ni inte till och köper storlek 33 el 34 till Tobias? Vi gör det åt våra barn. Det får vara litet stort innevarande säsong och så funkar det även kommande. Tror inte vi misslyckats hittills. Och gummistövlar håller ju ett par säsonger.

 5. Alltså, alltså ALLTSÅ! Jag har bara inte TÄNKT på det! Doh! X-) Fatta.

 6. Tyckte det drällde av raka skärmar här, första och flesta hittade vi på H&M. Borde finnas kvar när ni kommer hit! 🙂 Inte dyrt heller. Sen fanns det några GIGANTUS ENORMUS kepor på Lindex också, tror helt seriöst att Göran skulle fått på sig den Tobias ville ha (”du låter mig ALDRIG få det jag vill ha mamma!” om den enda kepan i sitt slag som han hittat och absolut ville ha).
  Tobias tisha köpte jag på salg på Lena (grannsamhälle till Kapp, det är där jag fyndar ALLT som ungarna har…) förra sommaren tror jag det var. Jag tyckte den såg så himla kool och storpojkemässig ut att jag inte kunde låta bli även om det var ett år till han skulle växa i den… 🙂 Trycket är helt gummi-3d och känns av stabil kvalitet.