Mitt i veckan

image

Jag lovar, vi äter verkligen inte så här mycket pizza! 😉 Utdelaren tog nog en genväg där, tror jag…

image

image

image

I söndags hade pojkarna och jag förmånen att gå på en vårkonsert där en av Tobias klasskompisar sjöng. Det var fin musik men finast av allt var att pojkarna skötte sig så himla otroligt fint! 🙂 Jag är så stolt över dem, det var ett rent nöje att gå dit tillsammans. Jag fick ett lätt stresspåslag när jag insåg att det var 18 sånger PLUS präst, men en ask Läkerol, ett par kritor och programbladet höll oss i fin form genom hela konserten. 😀
Jag blev som vanligt extremt tårfylld av att höra de gamla klassiska sommarpsalmerna, sen fick jag träffa en alldeles nybakad bebis efteråt också och då fick tårkanalerna känningar igen…! 😀

Jag fick sådana fantastiska flash-backs från min barndom, när man satt i kyrkbänken intill farmor och hade långtråkigt. Hon hade också alltid en ask Läkerol till hands! 🙂

David slog på öronen och lyssnade väldigt fokuserat på prästen. När det sedan blev tyst klämde han i med att fråga ”mamma, hur kom den första människan till? Vem var först??”. Jag lyckades avstyra den diskussionen just där och då, men i bilen på vägen hem pratade vi sedan om hur olika människor tror olika saker om det här med livets och människans begynnelse. 😀

image

image

I måndags var jag föräldraledig och morfarn och jag gick och hämtade pojkar på skola och förskola. Pojkarna cyklade så dem såg vi knappt röken av hela vägen hem, förutom när David kom hojjande tillbaka för att hämta nyckeln. 😀

Ellinor sov middag medan vi hämtade, fortsatte sova utomhus i den friska luften. 🙂

image

image

Kolla kolla! Jordgubbar till midsommar?

image

Inget dåligt samvete för att låta pojkarna sitta i morfarns säng och spela när det var så himla dåligt väder!

image

På tisdagen hämtade jag barnen och morfarn och åkte till Net on Net för att köpa en födelsedagspresent. Kolla bodyn/tröjan på bebisen i boken och jämför sedan med den Ellinor har på sig!! 😀

image

image

Sedan bjöd morfarn på middag på restaurang Tiger. God mat, ungarna älskade det! Ellinor tyckte elefanten var kool, men när den ”trumpeterade” ibland blev hon lite förskräckt… 🙂 Pojkarna gick på ”tigerjakt” ett par gånger och sedan satte de sig för att läsa.
David blev helt överlycklig när en av hans dagiskompisar plötsligt dök upp! 🙂

image

David fullkomligt SKYFFLADE i sig en chokladmoussetårta till efterrätt, har nog aldrig sett en efterrätt försvinna så snabbt! Jag njöt länge av den sällsynta lyxen i friterade bananer. 🙂

image

Av de små parasollerna som prydde våra efterrätter gjorde Tobias idag en liten installation! 😀 Han hade planen klar redan då på kvällen i restaurangen och så genomfördes den ikväll här hemma! 🙂

image

Ett svar till “Mitt i veckan”

  1. Helt fantastisk vecka 🙂
    Otroliga barn och likadant väder, sol och vackert:)