17:e Mai 2014

Jag tog med flit inga bilder med mobilkameran under dagen, hade kunnat använda stora kameran lite flitigare tänker jag såhär efteråt. Men vi hade så roligt att jag inte tänkte så mycket på fotografering och det måste ändå vara bra betyg åt dagen! 🙂

Kan hända lägger jag upp lite mer bilder när jag tömt storkameran. :-)Men medan jag funderar på det får ni njuta ett par bilder på Ellinor från just precis när vi klivit av bussen på väg hem. Sommartjejen!

image

image

image

image

image

Så en bonusbild på kvällens nästan färdiga Pavlova… MUMS!

image

Ett svar till “17:e Mai 2014”

  1. Som du säger, ett gott betyg av dagen, jag satt och tittade på sändningarna från Norge, vilken skillnad mot Sverige 🙂
    Vilken liten fin tjej 🙂 i grönska som kommer springande mot kameran, så fin i sin bunad, blir ju roligt att hälsa på henne 🙂 kram
    Pavlovan ser ju läcker ut, kaloribomb