Repris

image

Lilltjejen somnade i bilen igen, innan vi hann äta lunch. Så vi åkte hem och planterade henne i närmaste saccosäck. 🙂
Himla fint med de där sittsäckarna, man kan ”vinkla” liggpositionen så att den förkylda lilla näsan får fria luftvägar. 🙂

image

Inte så konstigt att hon somnade, vi har stigit upp, droppat pojkar på skolan, besökt Yvonne på BVC och lekt och lekt och lekt och mätt längd och vikt. Sen hämtat pojke på skolan, besökt vårdcentral fram och tillbaka mellan rum och i korridorer där. Nu äntligen en liten paus.

Sen hämta andra pojken på dagis, åka till biblioteket, lämna och låna böcker, sen återlämna nytt dörrlås som var för BRETT för vår stackars gamla dörr, sen hämta pappan på jobbet, droppa honom på föräldramöte och sedan käka middag. Pust! Vissa dagar alltså…

image

Storebror valde en timmes spel istället för en stor glass som belöning för stick i fingret. Mamman är LITE besviken… 😎

3 svar till “Repris”

 1. Stackars hon, är hon förkyld igen, och uttröttad efter stress hit och dit, undra på att saccosäcken är skön 🙂
  Varför är mamman besviken på att Tobias valde spel i stället för glass?
  Var mamman sugen på glass.:)
  kramar

 2. Jupp. Den här lilla näsan får stå ut med en hel del, det är många baciller som skall fightas innan immunförsvaret är helt uppbyggt! Nu är det som om det blivit ”höst” igen, alla människor runtomkring är mer eller mindre förkylda. Kylan kom liksom lite väl hårt tillbaka efter den där chockerande värmen…!

  Gissa om mamman var sugen på glass! 😀
  Kram!