Starbucks…

När jag var i Luleå sist kom vi att prata om morbror G’s otroligt roligt felstavade namn på kaffemuggen han fick på Starbucks. För den som undrar – de skriver beställarens namn på muggen och när det är klart ställer de upp det på disken för uthämtning, helt enkelt så att man skall kunna ta rätt mugg när kaffet är klart (det är sådan omsättning på stället att det rasar fram kaffe i högt tempo). Morbror G heter alltså INTE ”Yorda”… 😀

Sedan dess har vi fått inse att det finns enorma mängder bilder på exakt samma fenomen – felstavade/feltolkade namn på Starbucks kaffemuggar.

Roligt fenomen! 🙂

http://starbucksspelling.tumblr.com/

http://thestarbucksnamegame.tumblr.com/

6 svar till “Starbucks…”

  1. Tack för att du lade ut den igen, roligt att se och tänka på den. Jag minns exakt hur jag kände mig och hur det luktade när jag klev ut på gatan efter det där kaffet. :-*

  2. GÖR du! 😮 😀 Wow, jag gör inte det. Eller, vänta, jo! Det gör jag ju! Märkligt! 😀 KRAM 🙂

  3. Aha, det är därifrån dom kommer alla muggar man ser bäras omkring i filmer/program från US 🙂
    Kram på er