Svårt!

image
Storebror skaffar sig läsro där det går...

Förra året bjöd Tobias in hela förskoleklassen. Till vår förvåning (och förskräckelse) tackade alla dessutom ja och kom. Men vi hade strålande roligt och på två timmar hade Tobias ett riktigt toppenkalas det året.

Det kommer han att ha i år också, men faktum är att när jag frågade honom vilka han ville bjuda rabblade han snabbt upp ”det vanliga gänget” och vid en lätt ledande fråga tillkom det ett par tjejer också. Men totalt nio stycken och långt ifrån hela klassen. Det GÅR ju inte, de är över 40 elever. 😮

Nu möts jag om morgnarna av små små vänner som frågar mig (!) ”varför får inte JAG komma på Tobias kalas?” eller ”varför har inte Tobias bjudit MIG?”. 

Jag hade liksom inte förberett mig på detta och får världens samvete. Jag vet ju inte varför, ju. Och inte har jag någon önskan att göra hans vardag bråkigare på skolan heller… :-/ Nu har jag hasplat ur mig något klämtjäckt om att vi inte har plats med fler. 😎

Finns det några tips därute? Hur hanterar man detta smidigast?

4 Replies to “Svårt!”

  1. Det var svåra frågor, tror att Carolines svar är rättare än några andra
    kramar

  2. 😀 Ja kanske, det blir nog lättare när jag börjar jobba igen och slutar hänga med barnen på skolans lekplats också! 🙂 Kram!