På rygg i kökssoffan

image

Middagen uppäten. Köket är avstädat. Allt är klart för kvällsmat. Pojkarna ser på ”Svamp-bob” och Ellinor hasar omkring och är på gott humör.

Jag tar mig fem minuter på soffan.
Lyx.

image
Kvällsmatsredo.

Idag har jag fortsatt att prioritera à lá mig själv. Inte alltid ”rätt”, men det har funkat. Jag satte mig till exempel i soffan och läste med David istället för att laga lunch. Sen lät jag pojkarna leka på skolan i en timme när vi hämtade Tobias istället för att skynda hem och äta lunch.

En helt konfliktfri dag. Oerhört (oerhört!) skönt.

2 Replies to “På rygg i kökssoffan”

  1. ser ju skönt ut och säkert välförtjänt, inte länge sedan jag stod där….tycker jag längtar tillbaks
    kramar

  2. Det var så fint när du var här, du får gärna komma tillbaka snart! *kramar*