BVC – David

Lillebror. Storebror. Mellanbror.
Storebror.

Fyraårskontroll i måndags.

Ålder: 4 år 1 månad
Vikt: 17,5 kg
Längd: 104,3 cm
Hattstorlek: —

Vi TYCKTE ju att han blivit längre i sommar! 😀 På två månader har han alltså växt 2,5 cm och blivit ett halvt kg tyngre. Inte så mycket på det stora hela, men precis så att jag märkt att kläderna jag plockade fram för för ynkliga två månader sedan börjat bli för små… 😎 Nåväl, han har fortfarande relativt korta ben så han får använda byxorna i storlek 104 cl till jag ser att de blir för korta, i och med att det har varit shortstider så gott som konstant sedan maj har jag ingen koll på hur väl de nyframplockade byxorna faktiskt passar… Tröjorna byter jag nog ut ganska snart, där har det redan märkts att han sträckt ut sig. 🙂

 

Kontrollen bestod av att Yvonne, vår BVC-sköterska förutom att försöka prata med David (som inte sade ett pip på hela besöket!) även kontrollerade syn och hörsel (utan anmärkning), lät honom rita på ett papper, gå balansgång. Allt ser ut och verkar som det skall, David ligger nu precis mitt på kurvorna (samma för längd och vikt, proportionerligt och bra). 🙂 Eftersom han pratar som ett vattenfall till vardags är vi inte speciellt oroliga för vad hans solida tystnad under BVC-besöket skulle kunna indikera. 😀

IMG_7408

2 svar till “BVC – David”

  1. Lillgrabben växer, kul han ser ut med tungan skymtande och ett pekande finger.
    Fin bild med solen som en spotlight på honom
    kram

  2. Ja jag tyckte också att den var lite fin, pojkarna drev runt på ängen som två filurer. Vi var ute och flög drake men det var visst bara sådär måttligt intressant så de drog iväg på egen tur.