Ja det är väl bara att göra det då

image

En ovanligt allvarlig nallebjörn på barnmenyn gav oss en uppmaning, vi tog den på orden och åt ett stadigt mål mat. Pojkarna passade på att bajsa, Ellinor åt och fick en ny blöja. Allt som allt ett väl använt och behövt stopp i Karlstad.

image

image

image

Nu är det fem mil till gränsen och två av tre barn sover, Tobias läser och småsjunger för sig själv. INGEN har frågat efter film eller spel! 🙂 Vi vuxna håller småtrött sällskap. Landsvägen är intressant om du frågar S, otäck om du frågar mig… 😎

image

3 svar till “Ja det är väl bara att göra det då”

  1. Vad är med vägen?
    Barnen ser ju då ut att ta det lugnt, Tobias läser och sjunger och dom andra har knoppat in, idealiskt ressällskap
    kramar till alla

  2. Vägen var smal och kurvig, träd alldeles intill vägkanten. ”Spännande” hade vi passerat innan Arvika, i mitt tycke. Ändå är vägen mellan Arvika och gränsen bättre än vägen över Odaln som vi tar mellan Kongsvinger och Mjøsa. Sen skall vi inte ens tänka på sista biten, vägen som hänger löst fasttejpad på bergsbranten ned i Mjøsa… 😎

  3. Men idealiskt resesällskap, verkligen! Jag kommer inte över att ingen av dem frågade efter film eller spel, på HELA vägen!! 🙂 Gott betyg till hela gänget!