Bye bye love

image
Hejdå sneda spjälor!

Mycket av det vi gillade med huset när vi köpte det har med tiden (magiskt?) förvandlats till sådant som man rent av skäms lite för… Staketet vi bytte ut förra sommaren var en sådan grej, nu är det dags för nästa – balkongen och balkongräcket på övervåningen. 🙂

image
Barnosäkrat.

Härligt!

Det är väl fortfarande osäkert vad vi skall använda den där balkongen till, men den bjuder utan tvekan bottenvåningen på en behövlig skugga under det varma halvåret. Om vi får till det skall vi försöka hänga upp ett tak undertill också, så att man kan sitta ute på altanen även när det regnar (och torka kläder, vädra etc).

Drömmen vore förstås någon ”pensionärskuvös” variant med skjutdörrar som skulle bjuda på ett uterum även på vintern. Men det får vi ta ett annat år (om tio år eller så…). 🙂

2 svar till “Bye bye love”

  1. Mycket jobb på gång, det är klart allting förändras ju, till det sämre dessvärre. Men då har ju alla nånting att göra, en del med att göra jobbet och vi andra beundrar.
    Planerna på inglasning låter ju skönt och tak i första hand, mot nederbörden är ju fint
    kramar