Vem är vem?

image

Jag har ”upptäckt” Etsy. Har en känsla av att det kan bli en dyr bekantskap… 😀

Dessa helt förtjusande kylskåpsmagneter tillverkas av Mary Jenkins i Salt Lake City, USA. Hennes ”butik” heter CosplayScramble och hon tillverkar dessa kylskåpsmagneter med lösa huvuden (som man följaktligen kan ”mixa och matcha”).

image
Dr Princess Leia Who…

David memorerade blixtsnabbt vilket huvud som hör till vilken kropp och var sedan helt med på att vi skulle busa och blanda om dem. Tobias gillade INTE att fel huvud satt på fel kropp. Jag har en känsla av att dessa magneter kan sysselsätta oss länge… 😀

Ett svar till “Vem är vem?”

  1. Allt för att klå föräldrar på pengar, roligt med pojkarna, bägge två verkar veta vilket huvud som hör hemma var med medan David gärna mixar så tycker Tobias att dom skall sitta på rätt axlar
    kramar