Slölördag

image
Vad ÄR det här?!

Behagfullt långsam start på dagen. Pojkarna klädde utan allt för mycket protester på sig shorts och t-shirt och gick ned, jag och Ellinor smög oss till en mysstund efter jag ammat. Det är risky business att ha henne utan pysj då hon blir helt fokuserad på att undersöka/ta bort blöjan (det där konstiga märkligt prassliga som sitter fast på stjärten). 😀

I och med att vi är lediga på fredagar är det lite som om vi får två lördagar på raken, det är obeskrivligt härligt! Den där fåniga ”lördagsstressen” där man skall hinna så mycket på den enda riktigt lediga dagen infinner sig aldrig. Igår spenderade vi spelfredagen med att varva bad med spel. Tobias hade en kompis på besök en stund.

image
Kompisbesök.

Sen kom Matilda, Wilhelm och lilla Julia med mamma för att spendera hela eftermiddagen och kvällen med oss när ”gubbarna” hade lan-party hemma hos farbror E.

image
Inga badkrukor.
image
Badkrukor.

Nästan dagisvarning på oss, ett myller av barn växlade fritt mellan bad och lek. Alla stadier av påklädning pågick samtidigt, vi vuxna pratade och servade med mat och handdukar. 🙂

image

Idag skall vi upprepa det hela, nu med tämligen grusiga gubbar med i ekvationen. Det är om möjligt ännu bättre väder idag så det är bara att fylla på lite mer vatten i poolen och njuta vidare av sommaren!

image
Solen idag.

Ett svar till “Slölördag”

  1. Vad fint med ”slölördag” i det väder som ni har, här är det inte riktigt lika fint, men vi har ju haft fint väder så det räcker.
    Så kul hon ser ut, Ellinor, när hon sitter och kollar blöjan och så bilden där hon sitter och håller koll på/över bordet.
    Det ser ju ut som ett dagis också, kul att umgås i solen och fint för barnen att bada, utom badkrukorna då, i sitt egna hus
    kramar