Förberedelser

image
Regnbågsmuffin.

Imorgon fyller treåringen i huset fyra år. Fyra!

David hade ytterst specifika önskemål på vilken slags tårta han skulle ha, så specifika att vi bangade för uppgiften… 😎

Spidermantårta i blått och rött. Och grått. Och spiderman skall vara regnbågig. Och så skall det vara guld

S tog fasta på det tämligen ofta upprepade önskemålet om ”regnbågsfärg” och hittade ett recept på dylik kaka. Men istället för en tårta med frosting som de inte käkar (båda pojkarna ÄLSKAR tårtor med snygg utsida, ingen av dem äter dem…) bakade han muffins. Det är också en händig grej med tanke på att det bara kommer två gäster till kalaset (det är INTE lätt att fylla år mitt i semestertider!). Om vi bakar en hel tårta måste ju vi själva äta upp större delen av den… 😎

För fyra år sedan anade jag att något var på gång, men vågade inte tro att det var på riktigt eftersom det utsatta datumet var ett par dagar bort (han kom på en fredag, beräknat datum var på lördagen). På morgonen drog det sedan igång på riktigt och S och jag tog oss genom den relativt milda morgonrusningstrafiken till Karolinska för att drygt 16 timmar senare hålla vår lille nyfödde son i våra armar. Stort. OERHÖRT stort.

image
Nya ballonger och småsuddgummin.

4 svar till “Förberedelser”

  1. Fantastiskt att David hunnit bli 4 år, sitter och ser ut på förrådet här på baksidan och kommer ihåg vad jag gjorde, skruvade fast panel, när jag fick beskedet om att han kommit till oss och nu skall jag strax gå ut med flaggan.
    Vilka tårtönskemål, skulle ha varit roligt att se den förverkligad, spindelmanstårtan
    Krama födelsedagsbarnet

  2. Ja det hade varit något, en regnbågsspindelmanstårta med guld…! Fyra år är så himla kort tid ändå. Men länge i ett nytt liv. Det är häftigt!
    Kram!