Inte en av mina bästa

image
Nysanerad.

Jag gav Ellinor en gammal ”folieballong” som överlevt sedan 17-mai. Överlycklig unge satt och prasslade med (den fortfarande uppblåsta!) ballongen en lång lång stund.
När jag plockar upp henne senare ser jag att hela barnet är silverfärgat.

Förmodligen är det hypergiftig mördarfärg med kvicksilverbas. Förmodligen.

Enda ljuspunkten är att hon hela tiden haft smokken i munnen och alltså inte smakat på eländet.

8 svar till “Inte en av mina bästa”

 1. Ibland är det tur att ha smocken , annars äter de små liven på allt : ))

 2. Tror med intill 100% säkerhet att alla färger i ballongerna är riskfria, tänk på vilka som är huvudkonsumenter och vad dom gör med ballonger och allt annat, stoppar i munnen och smakar, men fint med smokken ändå
  kramar

 3. Ja jag låter henne ha smokken lite för mycket egentligen, men det ÄR ganska praktiskt att hon inte stoppar precis allt i munnen! 🙂 Måste bli bättre på att inte ploppa den i munnen på henne när vi går ut med vagnen tex (om hon inte skall somna förstås). Hon behöver ju få en chans att ”prata” också! 🙂

 4. Du tror gott om ballongfabrikanterna du… 😎 Jag tror att de är tillverkade av barnarbetare i smutsiga fabriker av giftigt råmaterial och sålda via många penninghungriga mellanhänder till oss konsumenter för helt galna priser (DET om något borde väl varna oss…). 😉
  Kram!

 5. Nej, men jag tror gott om den myndighet som har som sin huvudsakliga uppgift att se till att inte Ellinor och hennes likar får i sig gift via leksaker
  tror jag
  kram

 6. Nu har jag kokat rabarbersaft, garanterat giftfri, av naturliga råvaror, ekologiskt framställd i mitt kök på rent vatten och med miljövänlig el

 7. Jao, jo du har rätt. 🙂 Men gudarna vet om man vågar lita på att de har koll på precis alla produkter som säljs i detta avlånga land… Speciellt av mer eller mindre kringresande ballongförsäljare.