Badkrukor

image

Jag tömde poolen igår (blech) och naturligtvis blev det badväder. Fast i och för sig är ALLA väder badväder om man frågar barnen… 😀 Igår var Theo och hans familj över på middag, vi grillade och pojkarna lekte. Jag orkade inte börja om med poolen så jag bjöd hinkar istället och som synes räckte det gott det med! 🙂

Det var lite intressant att studera Tobias och Julia, Theos storasyster. Det är verkligen stor skillnad på ett år, speciellt när tjejen är äldre (tror jag). Tobias kunde inte alls leka med henne, men tur som var kom Hampus över och bjöd hem Tobias på en stunds bad och sen kunde Julia gå över till granntjejen Isabella (som går i samma klass). Båda nöjda.
Som kuriosa kan vi ju nämna att Tobias var vanvettigt förtjust i Julia när de gick på samma avdelning på förskolan, men det verkar ha ebbat ut något… 😀 Nu är det väl mer dagiskompisen Emilia som gäller.

6 svar till “Badkrukor”

  1. Vad kul det ser ut som små fågelungar , kramar till er alla : ))

  2. det blir ju enklare med två hinkar och så blir dom inte så blöta, bara huvudet och halsen att torka 😉
    Det är tydligen i huvudet som badsensorn sitter, blött huvud, blöt kropp. Tossigt
    krama dom

  3. De lyckades blöta ned sig ändå, de är rätt skickliga på just det… 😀