Historieberättarfrukost

image

Idag satt barnen och jag och åt frukost länge länge. Utan stress, utan måsten som kunde störa. Ellinor åt yoghurt med fruktmos och lite plockmat (ost, smörgåsrån och majskrokar) med god aptit, sen satt hon nöjt och lyssnade till vårt pladder.

image
Ellinor gör hemliga handtecken…

Jag berättade för pojkarna om bus som jag brukade göra som barn och om lekar jag och barndomsvännen brukade leka, de lyssnade ovanligt uppmärksamt och ville ha ”mer, mer mamma, en historia till!”. 🙂
Sen tog de över och berättade en lång rad ”det var en gång två tomater som skulle gå över vägen..” historier och oväntat länge höll de sig på rimliga flamsnivåer.
Vilken trevlig frukost! 🙂

image

image

image

2 svar till “Historieberättarfrukost”

  1. Men så trevligt, det riktigt syns hur dom berättar och trivs.
    Bara du inte berättar om hyssen Stina och du höll på med…

  2. Ha ha 😀 Nej jag höll mig från att berätta om de mer vådliga äventyren (som att elda i Ingvars vedbod och starta ett bål i Rolfs båthus…). 😀 De får vi spara till barnen blivit för stora för hyss…! 😀

    Vi hade det verkligen (ovanligt) trevligt! 🙂