Reclaim the hörn

imagePer definition inte ett hörn egentligen. Men om ni besökt oss senaste, hmm… månaderna (?) så vet ni att det stått minst två, oftast många många fler lådor med kläder på precis den här väggstumpen.

NU ÄR DE BORTA!

WEEEEEHOOOOOOOOOHHHH!!!! *lycka*

Det vill säga, alla kläder som skall ärvas av Ellinor är undanstuvade i separata lådor. Kläder som inte skall ärvas lagda i påsar redo att transporteras till Röda Korset (nu orkar jag inte ens tänka på Tradera/Blocket, UT skall de och Röda Korset känns som ett bra ställe!). Vinterkläder instoppade i respektive barns låda. Mössor, vantar och stickade sockar undanstoppade i sina respektive lådor.

Så här fint och tomt kommer det väl att vara till det på allvar börjar bli kallt igen… (låt oss hoppas det dröjer länge än!). 🙂

Till min egen personliga lycka och tillfredsställelse kan jag förtälja att även tvättstugan är rensad, den där biten som hade med urvuxna och vintriga kläder att göra då förstås. Även detta orsakar en liten lyckorysning varje gång jag går in i rummet i fråga (cirka minst femton gånger per dag). 🙂 Man gör vad man kan för vardagslyckan! 😎

2 svar till “Reclaim the hörn”

  1. Det lät ju som en fin lösning med Röda korset, där kommer dom nog till bra nytta
    kramar till alla

  2. Jag frågade damerna där vad de gör med alla fina bebiskläder och de sade att ”de äldre damerna” (hon som sade detta var säkerligen jämnårig med dig) stickar och plockar ihop så kallade bebis-paket som sen delas ut till behövande både i sverige och andra länder. Så jag hoppas innerligt att Ellinor och pojkarnas mjuka fina fina små kläder kommer ett behövande barn till nytta!
    Kram!