Veckans andra

image

Bolagen jag arbetar för prickade in de vädermässigt sämsta två kvällarna _efter varandra_ för årets sommarfester. Åska och regn och stormvindar och solsken om vartannat…

Igår slutade det regna efter middagen passande nog och vi sitter som tur var i väderbeständiga tält ikväll. 🙂

God mat och glatt sällskap, men snart är det dags att rulla hem till familjen igen.

4 svar till “Veckans andra”

  1. Det var ju mindre kul, tyvärr så har ju vädret inte varit så solskensssäkert där nere. Här har det konstigt nog, i sommar, varit grått med mer eller mindre regn hela dagen, men bygget fortskrider, lackar troligen panelen i morgon eller på söndag

  2. Vi hade ändå tur, regnet slutade till det var dags att spela spel utomhus. Fantastisk tur! 🙂 Solen tittade till och med fram innan den började gå ned bakom huskropparna i stan. Sen blev jag tvungen att åka hem lite hastigt och lustigt, men det är en annan historia…