Ibland blir det bara för mycket

image

Lilltjejen tröttnade på matlagningen och loggade ut. 🙂

Ellinor och jag har haft en skön och ganska vaken dag, nu hoppas jag hon har lite lättare att somna ikväll!
Ellinor har börjat vända sig på mage i sängen, ibland sover hon vidare men igår vaknade hon och var missnöjd varje gång. Sen var hon inte intresserad av att sova förrän vid tiotiden heller, rackarungen… 🙂 Vi måste skaffa mörkläggningsgardiner till vårt sovrum!

image
Fångar solen.
image
Klappa ko.
image
Vila lite.
image
Fick ett hjärta av David.

2 svar till “Ibland blir det bara för mycket”

  1. Måste ju vara skönt för henne att bara knoppa in efter en lång tids lekande, krypa omkring på magen och allt. Hon ser himla intresserad ut när hon ser Davids hjärta
    krama dom

  2. Ja det blev verkligen en fin bild också när hon tittade på hjärtat! 🙂 Det händer så mycket hela tiden med den lilla människan, himmel. Och så växer hon också, så vila behöver hon verkligen (även om hon sover mindre än jag minns att pojkarna gjorde i samma ålder!).