Baba Yetu-feber

image

Senaste dagarna har soundtracket till spelet Sid Meier’s ”Civilization” gått varmt hemma hos oss. Man kunde ju tro att vi blivit religiösa, texten betyder ”our father” (fader vår) på Swahili. Ruggigt fin sång helt enkelt, och otroligt svår att få ur huvudet när man väl lysnat på den ett par gånger.

image
Vänstra gubben: ”Baba Yetu” Högra gubben: ”Ah så fint du sjunger!”

Pojkarna sjunger på den och Tobias till och med ritade en bild inspirerad av den. 😀

image
Fotpall?

Förresten, köpte inte vi en fotpall att vila våra trötta fötter på och VAD var det man gjorde med armstöd nu igen??? 😀

YouTube-länk till Christopher Tin’s fantastiska ”Baba Yetu”.

2 svar till “Baba Yetu-feber”

  1. Nu har jag lyssnat till Baba Yeti, säregen melodi som jag säkert tror fastnar, hörde en version med bara trummor och jag hör den än, men med youtube finns det ju så mycket kringinfo så dit måste jag ta mig en gång till
    Nog ser det väl lite krångligt ut att vila som S
    kram barnet, nu ner till båten och tanka