Mitt i sprattlet

image

Mitt i sprattlet somnade tjejen. Jag hann servera henne en ganska gedigen ”nötköttochsötpotatis” lunch med morotspuré till efterrätt. Medan jag städade undan satt hon och sprattlade/gungade i babysittern och småpratade. Plötsligt blev hon tyst och nu hör man bara ett diskret snarkande istället.

image

image

Har inte hjärta att flytta henne upp i stolen nu när hon sover så skönt, men snart skall vi gå och hämta pojkarna och då får jag lov att väcka henne ändå.

4 svar till “Mitt i sprattlet”

  1. fanns det ingen grenrem så hon hålls kvar, sover skönt det ser hon ju ut att göra, fast hon är väl fulltankad på bilderna
    Kramar

  2. Ja herregud 😀 Jag brukar lägga henne i babysittern just efter maten eftersom hon är så pass rörlig nu att hon när man lägger henne på ryggen omedelbart vänder sig på mage och i sin iver att försöka åstadkomma framåtrörelse oftast kastar upp lite av maten hon just ätit… 😎

  3. Åh jo, men då skall du få höra på klagovisor! Hon gillar inte alls att sitta fast i babysittern! 😀 Men om man fäller ned ryggstödet lite mer kan hon faktiskt inte sprattla sig ur den ännu utan ligger ganska ombonat i den.
    Nu satt hon och gungade och pratade så glatt att jag inte hade en tanke på att hon hade planerat att sova, då hade jag förstås fällt ned ryggstödet lite i tid innan hon loggade ut. 🙂
    Kram!