Värmeflykt

image

Inte S förstahandsval, eller ens på listan över tillgängliga val… vi åkte till IKEA för att spana lite. Vi fick många bra ideer och lite småplock med oss hem. Bland annat har vi nu tänkt ut en ny förvaringslösning till pojkarnas rum, samt lite planer för ”läx/pysselhörnan” i köket och så lite span på tv-möbler och förrådsinredning. Nyttigt som bara den! 🙂

image

Vi har i alla fall flytt värsta middagsvärmen, nu återstår bara aftonbestyren. Nästa vecka blir busy busy.

2 svar till “Värmeflykt”

  1. Fly värmen till IKEA med ac, inte dumt
    Vad händer nästa vecka?

  2. S hade möte efter jobbet (KS), Tobias heldagsutflykt på ”lediga” dagen, sommaravslutning på dagis, nationaldagsfirande av något slag… Inte SÅ mycket egentligen, men det kändes nog så när jag skrev inlägget. 🙂