Morsdag

Mormor_2013-05-01_007

Mamma – min mamma är världens bästa mamma. End of story.

Dikt av Kristina Lugn.

Idag har hon tagits om hand av världens bästa syrra och jag har ännu inte hört om de beställde VRÅLSNYGGA stövlar eller om det blev en tidningsprenumeration… 😉

Fanta_Lemon_150cl

Jag fick en mega-kanelbulle och en citronfanta – inget mer kan man önska. Jo! Akvariefiskar förstås, jag önskade mig sådana av pojkarna på antingen bursdag eller morsdag. Två malar och fem mollys har flyttat in i akvariet. En av mollysarna har redan fått förvisas in i en påse i tvättstugan då den anföll vår överlevande slöjstjärt på det mest otrevliga sätt. :-[

I övrigt har dagen förflutit.

Nytta har gjorts, simskola avklarats, studsmatteinköp gjorts, barn har varit på lekbesök, barn har utfodrats, underhållits, tröstats, INTE grälats med (!) och lagts i sina sängar.

Nu väntar Game of Thrones. 🙂

Ett svar till “Morsdag”