TopToy – ett hedervärt försök

När Tobias var liten fick han en radiostyrd bil som varit mycket populär sedan dess. För några år sedan började den trassla, men inte värre än att lite tätare batteribyten fixade det.

Nu senast gick det plötsligt inte att få igång den igen, trots nya batterier. S skruvade isär radiodelen och testade att kretsarna fungerade som de skulle, vilket de i stort verkade göra. Men inget liv i bilen. Så vi skrev till leksakstillverkaren TopToy för att kolla om vi kunde få köpa en ny fjärrkontroll.

De svarade raskt och fantastiskt vänligt att visserligen hade leksaken försvunnit ur deras sortiment men de hade en enda radiodel kvar på lagret och kunde skicka den till oss utan kostnad. 🙂 De var noga med att poängtera att de inte kunde garantera att den fungerade, eller att vår bil skulle fungera med den. Men ändå! Så himla trevligt! 🙂 Mycket trevlig service! 🙂

Nu har jag precis testat med nyladdade batterier i bilen och nya fjärren, till ingen lycka. Sista halmstrået är att köpa nya batterier till fjärren, först därefter ger jag upp! 🙂

Radiobilen är helt fantastisk, den är av en sort som heter ”Play2Learn” – leksaker som är lite knubbiga och gjorda för de lite yngre. Alltså helt perfekt för våra små. Jag vet att båda pojkarna klarade att köra bilen och svänga/backa etc redan innan de var två! 🙂

Ett svar till “TopToy – ett hedervärt försök”

  1. Får ju hoppas att du får liv i den, kommer ju ihåg den bilen.
    Hur är vädret? Här snöar det så gräsmattan är vit… fy 17
    kramar