BVC – Ellinor

Gladaste fisen

Jag och Ellinor tog en tur till BVC för kontrollmätning och -vägning idag. Jag har varit orolig i och med att hon äter så få gånger per dygn (och dessutom ganska korta stunder per gång). Men det ser ut som om hon överlever! 😎 🙂 Hon har nu hoppat upp lite lite i vikt och lagt sig på ”en kurva över normalen” på både vikt och längd, proportionerligt och bra. 🙂

BVC-sköterskan Yvonne peppade mig att ha tålamod, att amningen säkerligen blir lättare ju äldre hon blir. Jag glömmer någonstans att Ellinor bara är knappa fyra månader, pyttepytteliten, verkligen. 🙂 Fast, jag jämför ju med pojkarna som gick att amma hängande i knävecken i en tunnelbanevagn… Inte helt rättvist heller förstås, Ellinor är Ellinor, inte Tobias eller David. 🙂

Ålder: 3 månader 20 dagar
Vikt: 6 900 g
Längd: 64,2 cm
Hattstorlek: 41,3

Vaccin: inga vaccin idag

Nedan (och ovan) bjuder jag på Tobias bilder från skratt-sessionen tidigare idag! 🙂 Fina bilder, bara hoppas att hon inte blir allt för blind av allt blixtrande… 😎

 Och ni FATTAR så otroligt gulligt detta underbara barnskratt är?????!!! 🙂 *kär*

5 svar till “BVC – Ellinor”

  1. 🙂 Tack! Jag tycker hon mest ser rolig ut jag. Hon ÄR söt – men ser mestadels rolig ut med sitt tokiga hår och sina dubbelhakor. 😀

  2. dubbelhakor, det har väl dom flesta i den åldern 🙂
    Solig och glad är hon ju och fotografen lockar ju fram skrattet, väl så bra egenskap hos en fotograf
    Hälsa honom och kram till alla

  3. Ja det är nog bara 4 månaders tjejer som kommer undan med tokigt hår och dubbelhakor för till mig är det ingen som säger att man ser gullig ut fast att jag har samma ”resurser” 😉

  4. @ Birger: Ja Tobias lyckades otroligt bra just där! 🙂 Jag filmade det hela med ”storkameran” också, den filmen är GULD! 🙂

    @ Camilla: Ha ha ha 😀 Va! GÖR de inte?! 😀 😉