Små hjul

Ett par av fördelarna med en sån härn vagn förvandlas till nackdelar på det dygnsgamla snötäcket och modden/gruset från tidigare i veckan. De pivoterande små framhjulen rullar bara knappt. 😎

Fördelen med det är å andra sidan att man får mycket motion på sin promenad… X-) 🙂

Har lämnat pojkarna (glada) på förskolan och tog en omväg hem. Nu hem och försöka ge Ellinor lite mat. 🙂

2 svar till “Små hjul”

  1. Du skulle ha en sån där kort och bred plastskida att spänna under hjulen, vinterkonvertera vagnen på framänden
    kram

  2. Ingen dum idé! 😀
    Det går att låsa framhjulen så att de inte ”svänger”, men just i detta föret är problemet att snön låser småhjulen så att de inte snurrar – följaktligen hade det varit lika bra att ha ett par skidor fram så att de gled lättare över snön! 😀

    Det går också att vända handtaget på vagnen, så att man har de stora hjulen fram, men då tycker jag den ”sladdar” så mycket när de små hjulen ligger bakerst och svänger glatt när man går. 🙂 Sen finns det förstås stora vinterhjul att köpa till, men jag har för mig att de kostade närmare sjuhundra kronor (för två) och SÅ desperat är inte läget! 😀 För det mesta plogar de ju fint på gångvägarna så problemet är marginellt. 🙂