Lek och sov

Himmel, lillasyrran var vaken medan vi hämtade pojkarna. Vi fick låna ett soffhörn av snälla fröken Petra och amma. Sen somnade Ellinor på vägen hem och nyss väckte jag henne för att hon skulle få äta innan vi andra äter. Vilken sovsession! Ute i friska luften i lugn och ro i vagnen. Jag som oroade mig för att pojkarna skulle hålla henne vaken! 😀

Pojkarna har lekt och lekt och lekt, uppe och nere, med det mesta men faktiskt inte så mycket med lego. 🙂 David grät lite när han inte fick vara med, men jag fick förklara att så funkar det – brorsans kompisar är brorsans, hans är hans och det accepterade han.

2 svar till “Lek och sov”

  1. Men vilken lyckas! Stärkande promenader i naturen och den friska luften (så frisk den nu är)
    Ni delar på fördelarna, Ellinor får upplevelse och frisk luft, du får motion och frisk luft 🙂
    kram