3 svar till “Pusseltajm!”

 1. Jag tror det är ärftligt,förr var det nästan alltid ett stort pussel på gång,jag fick Harry att gilla det. Kunde vara något på tv men vi hängde över pusslet ofta på vintern.Pussla på pojkarna det blir bra snart kommer Ellinor och vill vara med kramar till er alla…….

 2. Dom ser ju ut att vara väldigt engagerade, helt upptagna med mönster -och bildsökning och det betyder ju mera tid för resten av familjen att pyssla med annat
  kram

 3. 😀 Det är säkert ärftligt!
  Det är en otroligt fridfull aktivitet, men ännu är det inte så långa stunder de sitter helt själv – de vill oftast att jag skall stå där och tipsa om bitar som kan fungera när de inte själva hittar några. David klarar som sagt det där Star Wars pusslet helt själv, men han vill ändå ha sällskap när han gör det! 😀

  Jag hoppas det håller i sig, intresset, för det (liksom Lego) känns som om det är riktigt bra för hjärnan och koncentrationsförmågan! 🙂

  Tur jag har sparat alla ”knopp-pussel” förresten, appropå att Ellinor snart nog kommer att vilja vara med! 🙂