Brorsor


Tobias är för närvarande den som enklast får Ellinor att skratta. Inte så konstigt det kanske? 🙂 Han är ganska harmonisk nu, visst är han disträ och temperament har han ju men det är en västanfläkt jämfört med tidigare.

David är trotsig på ett stundtals helt tossigt vis. Oftast trotsar han ”som vanligt” (dvs svårt att göra som man skall, som man förväntas) men ibland faller han in i rena ”apstadiet”… Han låter konstigt och ljudligt och gör rent märkliga saker (kastar mat bla), skriker mycket och är rent allmänt ganska ilsken. Han är väldigt mycket tre år, helt enkelt. 😎

2 svar till “Brorsor”

  1. Det är himla fint att hon skrattar åt dem, det blir enklare att förklara för pojkarna hur viktiga de är när de själva ser att hon blir jätteglad när de pratar med henne! 🙂

    Lovar dela ut kramar när de kommer in från snön! 🙂
    *kram*