Kom sig

Edit: Det här inlägget kom bort på vägen av någon anledning, därför kom det in efter det föregående inlägget – helt osynkat! 😀

Nedan följer inlägget alltså – om eftermiddagen – efter det stökiga ”Jag skärper mig INTE” inlägget. 🙂

Bus på sängen med storebror.
Ellinor tittar alltid uppmärksamt på brorsorna, när de sitter stilla vill säga.
Munspel, keyboard med inbyggd trummaskin OCH cd-spelaren med musik på ”i bakgrunden”…

Pojkarna kom sig till slut och S fick till en ganska rolig lekstund där nere. 🙂

Jag fördrev tiden med Ellinor som inte alls var intresserad av att äta, så vi snackade och bäddade sängar istället. När David och S åkte till simskolan anslöt Tobias på övervåningen och Ellinor fick lite mer stimulans (och musik…). 😀

Nu äter hon, men det hann gå nästan fem timmar sedan senaste målet och hon hann förstås bli både lite för trött och lite för hungrig innan jag fick henne att lugna sig tillräckligt för att äta (just nu verkar hon måsta somna lite lätt innan hon kan börja äta).

2 svar till “Kom sig”

  1. Vilken musiker, både munspel och keybord 🙂
    Det är klart att det är ju lättare att se på bröderna om dom saktar ner litegrann, hon ser ju himla glad ut
    vilken fin fågelmatning, hälsa det till David
    Kramar

  2. Ja Ellinor blir alltid jätteförtjust när killarna pratar med henne. På översta bilden lekte de ”spotta ut smokken” leken. Jag TROR Ellinor är med på just den leken, vi sätter i smokken i munnen på henne – hon tittar på oss – behåller den en stund, sen spottar hon ut den med visst eftertryck och ser småfinurlig ut (ibland ler hon också). 🙂

    Jag skall hälsa David att du gillade fågelbordet! 🙂