Jag skärper INTE mig!Jag ligger uppe och försöker amma en nyvaken Ellinor. S har efter en längre stunds övertalning (av pojkarna) gått med på att leka med tågbanorna nere i vardagsrummet. Men energinivåerna hos barnen är inte helt rätt för lek visar det sig… Uj uj. X-)

Tobias klagar ljudligt och hotar med gråt, bråkar konstant med brorsan istället för att bygga och bryter ihop när det inte blir som han tänkt sig. David småbråkar och ställer lite mer lågmält till med allehanda bus som sätter igång en långt mer ljudlig tirad hos storebror.
När S ingriper får man höra sådana ”bevingade” uttryck som ovan. 😀

När de samarbetar är det härligt att leka med tågbanorna med dem men när det är såhär kräver det en hel del tålamod för att styra upp det hela och undvika de värsta krigen (jag är imponerad av S tålamod och i smyg nöjd med att ligga här uppe och navigera Ellinors hungerbeteenden…). 😎

2 svar till “Jag skärper INTE mig!”

  1. Ibland är det så man undrar vad som flugit i dem och det kan kännas omöjligt just i ögonblicket, men oftast går det ju över ganska snabbt (eller så får man bryta och byta aktivitet helt och hållet).

    Oftast inträffar dessa tillstånd efter dagis, innan middag… Så det var ovanligt på en söndag! 🙂