Norsk avlösning

Norska familjen turas om att passa Ellinor, otroligt skönt! Och fint. 🙂

Vi har ätit non-stop (känns det som) hela eftermiddagen. Pojkarna har lekt och lekt och lekt med kusinerna, dessutom har David hunnit med aikido och bästisen Theos kalas. Så nu sover pojkarna utslagna och vi andra är rätt utslagna vi med… 😀

S, Tobias, Ellinor och jag passade på att besöka skolmässan på centrum medan David var på kalas. Det var mycket intressant och vi fick prata med rektorn på den skola vi valt till Tobias. Känns bra, hon gav ett mycket bra intryck! 🙂

3 svar till “Norsk avlösning”

  1. Utslagna är ju rätt uttryck, alla verkar ju avtalsenligt trötta, Ellinor fick ju uppmärksamhet syns det

  2. Vilken skola har ni valt? Visst är det en skola helt i anslutning till er förskola? Och vad styrde/avgjorde ert val? 🙂

  3. Och ja, där ser jag ju gardinerna! Fast litet dåligt syns de allt. Och så syns ju er snygga världskarta. 🙂