På en inte så kul nattPå en inte så kul natt – följer en inte så kul dag. :-/

Ellinor skrek ett par timmar inatt, jag sov i vardagsrummet i en fotölj med henne stundtals skrikande, stundtals sovande i mitt knä.

På morgonen kom S ned och hämtade mig. Då vaknade hon och åt fridfullt och effektivt, somnade sedan om för att ett par timmar senare vakna och gråta otröstligt igen. Jag har försökt få henne lugn i ett par timmar nu, men inget hjälper sådär hundraprocentigt. Hon tystnar och vilar en stund, lite missnöjt på något vis. Man ser på bilden ovan att hon är lite röd i synen, nyss insomnad efter en lång gråtsession.
Äta vill hon inte. Smokken tar hon inte.

David härdar ut. Kämpar om uppmärksamheten med en oerhört påfrestande blandning av skrikande lek och rent trots. Han är fortsatt snuvig och igår var han i såpass dålig form på kvällen att vi bestämde att han skulle få vara hemma en dag till. Men man kan ju undra hur bra det är för honom att vara hemma med en urtrött morsa och en syrra som bara skriker?

2 svar till “På en inte så kul natt”

  1. Jobbigt, tungt för er alla.
    David är ju duktig, småsjuk och med en otröstlig syster
    Hoppas att det rättar till sig för er
    kramar

  2. *kram* Ja det gör ju det, jag avreagerar mig mycket här i bloggformatet. Så det kanske verkar värre än det i själva verket är! För när allt är bra och alla fungerar/sover/äter/beter sig så tänker jag inte så mycket på att blogga… 🙂