Ibland
Ibland är det inte så mysigt det här med bebisliv. Jag är så trött så jag snart svimmar men om jag ligger ned gråter Ellinor. Om jag ställer mig upp och går iväg och gör nytta/borstar tänder etc gråter hon också.
Så här sitter jag, som en säck potatis i fotänden av vår säng, intill en dåsig men vaken liten tjej med mycket bestämda åsikter om tingens ordning.

Jag tror hon somnar snart, om jag smyger mig ned i sömn på andra sidan sängen eller om jag hittar igen tandborsten återstår att se.

2 svar till “Ibland”

  1. Nej mycket riktigt, hon sov en kvart. 😎 Lagom tid för mig att borsta tänderna bara.

    Sen sov hon i och för sig fint medan jag åt lunch och läste bok, så viss vila fick jag i alla fall.
    Även natten till denna dag var vi uppe och vandrade, men nu var även S uppe (han uppfattade en ton av desperation i min stämma när jag förklarade att han fick sängen för sig själv och kom studsande nedför trappan efter ett par minuter när jag gått ned och satt mig i fotöljen igen…). 😀