Legojul

Rymdstation
Rekonstruerat ”scrap-heap” style modulärt rymdskepp.
Rekonstruerat polisrymdskepp.
Frihandsbygge av Tobias.
Frihandsbygge av S.
Rymdstationen (gått vilt till där i kanten av bilden…).
Kantinan (en står och diskar)
Droid-reparationsverkstad.

Jag är beredd att kalla detta för en riktig ”legojul”. Hela julledigheten har vi byggt och byggt. 🙂

Rymdskepp krävde rymdstation och helt plötsligt blev det så många rymdskepp att de fick börja dubbelparkera… 😀 Alla rymdgubbarna krävde förstås en cantina och ingen rymdstation med självrespekt hoppar över en liten hydroponisk trädgård.

Det är minst lika kul att se barnens (och våra egna) frihandsbyggen som S något mer ambitiösa ”rekonstruktioner” (ritningar från nätet och byggbitar från allmänna mixen). Skeppen får en riktig ”scrap-heap” känsla, även om många av orginaldelarna finns kvar från när S var liten (!).
Men som sagt, barnens egna frihandskonstruktioner är de allra roligaste! 🙂

Ett svar till “Legojul”

  1. Det måste jag hålla med om, att ni upplevt en legojul, det ställer ju krav på förvaringsutrymmen för legobitarna när dom inte är monterade och så behövs ju logistik och transporter för att hitta rätt bit.
    Men att det har varit underhållande förstår jag.