NyttårssällskapVi äter och njuter sällskap av våra vänner och deras barn. Barnen brusar runt och äter på ett par minuter sen surrar de vidare till leken. Nu tittar de på TV, målet är att de skall få se fyrverkerierna i grannskapet senare så de får stanna uppe (men balansen är hårfin för att hålla alla fem humör uppe). 😀

Vi vuxna njuter lite längre av den ostördhet som uppstår i dynamiken mellan barnen. Vi har ätit klassisk toast Skagen till förrätt, ”nyttårskalkun” (kalkon) med gratäng och farmors Waldorfsallad som varmrätt, följt av ”allt gott” till efterrätt (marängsviss plus plus). Goooott! 🙂

Ellinor tar det lugnt och sover gott i bruset och pratet. Vaknar till och äter mellan varven, sen knoppar hon in igen (jag ligger i svala lugna sovrummet och ammar nu medan jag skriver detta).

PS. Av okänd anledning postades inte detta inlägg när jag först skrev det och skickade upp det, vid 22-tiden, istället blev det postat i en amningspaus miss i nassen! Så tro inte att det var såhär livat mitt i natten hos oss! 😀

2 svar till “Nyttårssällskap”

  1. God morgen og Godt Nyttår til dere alle :)detta så jo veldig koselig og fint ut 🙂

  2. Det ser ju ut att ha varit en trevlig fest, god mat och gott dricka (ser det ut som)
    Roligt att se Ellinor sova, hon ser ut att sova mer avslappat med händerna, inte knutna som dom var för ett par veckor sedan och som dom blir när hon vaknar.
    God fortsättning på året
    kramar