Ellinor – 1 månad idag

Nu

Himmel så tiden flyger!

Hon känns så stabil, vår lilla tjej. Inte bara för att hon stadigt går upp i vikt utan för att hon är så uppmärksam och kontaktsökande, hon håller upp sitt lilla huvud och hänger med på det mesta. Hon kollar uppmärksamt in saker runtomkring sig. Vi tycker att hon har börjat le mot oss, speciellt på morgnarna när man hälsar på henne första gången på en stund.

Jag hoppas att magens mikrobiologi snart stabiliserar sig så att hon får passera maten med lite mindre besvär.

Hon har vuxit ur storlek 56, utom ett fåtal kläder som är av mer generös design. Så nu har vi gått över till storlek 62, vad gäller sockar har hon sedan födseln snäppet större fötter än de allra flesta bebissockar hon ärvt av sina bröder så vi kör på de lite större varianterna. 😀

Ett svar till “Ellinor – 1 månad idag”

  1. Det är ju fint, storebröderna blir omvuxna om några år 🙂 Bra är ju om magen fixar till sig
    kramar