Jullov

Vi inleder jullovet idag, på mormors födelsedag. 🙂

Jag hade stora planer på att åka till IKEA idag, har sen tweakat planen till att kanske åka till centrum. Nu känns det mer som om vi KANSKE kommer ut och leker en stund… Vi kanske kan baka lite julgodis? Hää… Jag hoppas verkligen jag blir lite mer ”trebarnskaxig” vad det lider! 😎

Tobias hostar lite kruppigt och lillasyrran är vaken och uppmärksam på vad storebror leker med – lastbilar idag. 🙂 Hon är lite missnöjd, men inte värre än igår.

3 svar till “Jullov”

  1. Hon är observant på brorsan, David är ju fantastisk, troskyldiga blå ögon som ser in i kameran, Tobias ser ju fokuserad ut med sitt spelande
    Krama alla

  2. Just här var ju allt frid och fröjd! Sen gick det snabbt utför…

    Ellnior börjar gråta. Alla kissade på sig, jag var tvungen att avbryta spelandet. Ellinor gråter. Våldsamt gräl utbröt (kring spelandets vara eller inte). Ellinor gråter. David gör jättekonstiga grejer (gnager på en stolsrygg så att det blir märken, spottar på golv och möbler bla). Ellinor gråter. Tobias slåss och är otidig. Ellinor gråter.

    Jag får aldrig riktigt i mig frukosten, hinner inte äta lunch, sen blir middagen både bränd och våldsamt försenad. Skit var det värt.