Dags att stiga upp

Jag skall ta pojkarna till dagis idag, men någon är inte så sugen på att vakna… 😀

Hon är bra mysig, jag skulle också gärna ha legat där och snusat!

3 svar till “Dags att stiga upp”

  1. Ja men du, det är helt omöjligt att själv gå upp när man har ett knyte i sängen. A luktar fortfarande lite bebis så när han låg och snusade i vår säng så borrade jag in näsan i nacken och mös. Men så kom jag också 1 timme senare till jobbet. Det var det värt 🙂

  2. @ Birger: Jajjamän de var pigga och glada, jag stressade inte så de fick lalla omkring och ta det lugnt. Det gillar de! 🙂

    @ Camilla: Men ÅH så orättvist det känns när man måste ur sängen alltså, jag skall muta S att ta pojkarna till dagis så ofta det bara någonsin går även framöver! 😀
    Mysigt att ta det lugnt med barnen ibland, skönt att kunna låta jobbet vänta utan att stressa! 🙂