Dags att vakna
Det är dags att vakna, tycker åtminstone Ellinor. 😀 Bäst att göra som fröken tycker (även om hon gäspade stort på en av bilderna ovan!). På med kläder och ned till min väl kallnade tekopp som väntar i köket. 🙂

Inatt har vi sovit strängt taget hela natten, vaknade av en morgonpigg David som kom in och störsände från strax efter fem… Tillsammans med gårdagens gedigna sovande har det åtminstone resulterat i en utsövd morsa! 😀 Jag håller tummarna att vi kan fortsätta såhär, sova middag och så sova nästan hela nätterna. 🙂

Hon är stark i nacken lilltjejen, vrider helt obehindrat på huvudet.
Nu har de ”stasade” blodutgjutelserna runt hennes irisar helt försvunnit, skönt! Ser ut som om även hon får blå ögon, men det kan ju ändra sig (Tobias ögon drar åt grönt nu tex).

3 svar till “Dags att vakna”

 1. Skönt att du får vila, det behövs ju, speciellt som småbröderna väcker. Men vilken gäspning, men eljest verkar hon ju glad och pigg. Nu vidtar snöskottning
  kram

 2. @ Birger: Ja det är verkligt skönt, jag måste fortsätta fokusera på det – sova när hon sover, så långt det är möjligt. Det blir så mycket mer energi över till annat då! 🙂 Det gjorde liksom inget att David kom in och väckte oss, jag hade fått sova nog mycket.
  Sen kan man ju undra hur trasig han kommer att vara senare idag med tanke på den tidiga starten… 😮 X-)

  Jag och pojkarna skottade igår, det töar, men snöar fortsatt så vi kommer inte undan snöskottningen… Idag skall vi se om vi får upp utegranen. S har förhandlat fram att vi måste ha en innegran också, uj uj. Nåja, det doftar ju gott och är ganska fint när det är på plats, vi skall bara förhandla klart om exakt vilka ”tillbehör” den skall ha också…

  @ Mamma: Hon växer verkligen så det knakar! 🙂 SKÖNT! Hon behöver varje gram för att klara bacillmonstren till bröder som hon lever ihop med! 🙂
  Och de där kinderna alltså! 😀 VILKA kinder! 😀