Norah

Vi hade det så fint på Rhodos i September!

Norah, stora tjejen, åtta år (igår)!

Minsta tjejen i mitt liv just nu omöjliggjorde publicering av detta inlägg på ”rätt dag” tyvärr men vi hann ju i alla fall ses på Skype och gratulera. 🙂

För åtta år sedan, en smärre evighet sedan, föddes hon – min första stora kärlek. *kär* Jag firade den där första julen tillsammans med henne och ändå sedan dess har jag haft ett speciellt utrymme i mitt hjärta reserverat för den där underbara varelsen som är Norah. Det finns ingen som Norah, jag kommer alltid att längta och önska att vi fick vara del av varandras vardagar. Nu med en egen tjej här hemma har jag en känsla av att jag kommer att sakna henne ännu mer!

Vi njöt av havet som var varmare än poolerna.
Stora tjejen tvekade inte när hon fick frågan om hon ville köra båt! 🙂
Mycket att titta på.
Stora tänder på gång – otroligt spännande! 🙂
Vi hittade ett ”kalasställe” där vi åt lunch och alla barnen fick åka allt vad de orkade i värmen.
Siesta – fokuserat spelande – onkel S vid knapparna denna gången.
Tålmodigt lekande med yngsta kusinen, så fin så himla fin stor tjej! 

6 svar till “Norah”

 1. Så bruna och fina alla ser ut i Rhodos (utom Ruben då, som bara ser fin ut!)! Norah har varit utan så många olika tänder så länge nu – jag längtar verkligen till hon får dem alla och vi får se ett tandfyllt leende! <3

  Så läckert du gjort med översta bilden och TACK för att du skrivit inlägget jag inte mäktat med själv. <3 *kramar*

 2. Ja visst är alla härligt bruna! Jag längtar tillbaka, vore skönt att vara där nu – fast då hade jag förstås haft dödsångest för Ellinor och värmen… X-)

  Varsågod kära syster!

  Bildeffekten är tack vare kamerans inbyggda färgfiltrering, mycket roligt när det blir fint! 🙂 Har en läcker på dig och G i New York (canvasframkallad, skall upp på väggen här hemma!). 🙂

 3. Ååååhh, avis! Är’e någon av dem då vi hade på de gröööna jackorna? 😀

  Saknar verkligen den funktionen i kameran! Kan ju göra det nu via en app i mobilen, men de bilderna har dock sin begränsning.

 4. Jo! Precis en av dem med grööööna sköna jackor! 😀 Framkallade även en bild med bara röda stolar på, men S gillar inte den så mycket så den får nog inte hänga uppe på väggen. 😎

  Det är oväntat snajdigt att kunna labba med sådant i kameran, jag har liksom mer tid att labba med kameran i hand än vad jag oftast har att labba framför datorn. Annars kan man ju göra ALLT och mer därtill med Photoshop… Men jag har en känsla av att det är mycket jobbigare! 🙂