Nära nära


Lilltjejen behöver nära-tid nu, helt tydligt. Hon har inte bajsat på två dagar nu och verkar ha lite ont i magen (det pruttas friskt, tack gode gud att de inte luktar! :-D). Men hon verkar också hålla på att trimma in tillgången, äter lite oftare och verkar lite hungrigare mellan varven.
Hon kommer hur som helst inte till ro någon annanstans än på mig. Så här sitter vi. Tur som var är det Jamie Oliver på TV!

Hon är ju gubevars två veckor gammal idag så det är väl något utvecklingsryck! 🙂

Glöggen? Mnja… Egentligen var den jättegod. Men OH så mäktig! Det är en av de få jag smakat som faktiskt räcker fint till en eller kanske två sådana där ”glöggmuggar”, en flaska borde alltså lätt räcka till 6 personer. 😀

2 svar till “Nära nära”

  1. Att det kommer avgaser tyder ju på att det finns en fungerande förbränning i lillkroppen, klart att hon blir lugn nära dig, värme och mat inom räckhåll.
    ha det så gott, kram

  2. Jo, hon kan ju vara på väg att bli som David, som bajsade en gång i veckan högst. Men än så länge vet vi ju inte och då är det lätt att tro att det är gasigt och lite ont när hon har svårt att komma till ro.

    Men å andra sidan är hon så himla ny att det inte är konstigt om hon vill vara nära såhär i början. 🙂