Luciafirardag

Verkligt klassiskt lussefirande hände sig idag. De har verkligen hittat formen nu, vår förskola. Noobs som de var när vi började var det lite si och så med det mesta men nu märker man att de börjat få lite rutin på det hela! 😀

Massor med barn var det också förstås, många många fler än från början. Våra båda har blivit stora nog att stå där och sjunga (alternativt äta snö från stjärngossestjärnan…) istället för att gråta och vilja stå med mamma och pappa som tidigare år. Tobias sjöng så det ekade mellan husen! 😀

Nu hade vi med lillasyster och hon blev hungrig under luciatåget och lät även hon sin stämma höras. S fixade/tröstade och jag tog bilder och filmade. Sen bytte vi och Ellinor och jag julpysslade med Tobias, David och S hängde på Davids avdelning och fikade. 🙂

Massor med lussebullar och lite trevligt prat senare gick vi hem tillsammans med Emmy och hennes mamma (från vår gata) i det relativt ymniga snöfallet.

Lovar bilder senare, när jag tömt kameran! 🙂
Imorgon firar vi något helt annat, någon helt annan! 🙂

2 svar till “Luciafirardag”

  1. Låter ju som en trevlig dag, med duktiga barn, men vad firar ni i morgon? Är det 2-veckorsfirande, månne?
    kram