BVC – Ellinor

Ålder: 12 dagar
Vikt: 4 440 g
Längd: ej mätt
Hattstorlek: ej mätt

Halleluja, det funkar med maten! 🙂 Alltid lite osäkert och viktökningen är ju det enklaste kvittot. Det känns gott att veta att hon lagt på sig med tanke på bacillspridarna hon bor ihop med… 😉

Yvonne från BVC gjorde hembesök idag, trevligt att slippa gå ut och sitta i väntrummet där! Nu berättade hon om ändringar i vaccinationsprogrammet (hepatit-B skall ingå från och med januari) och lite annat smått och gott. Mycket prat om pojkarna blev det förstås, Ellinor sov sig genom hela besöket (utom vägningen då) så det förlöpte lugnt och ostört.

Tobias vid 11 dagar.
David vid 11 dagar.

3 svar till “BVC – Ellinor”

 1. Vad härligt att hon ökar som hon ska och att det funkar med amningen, hoppas du själv mår bra ? I dag kommer det en överraskning till er kramar i massor….

 2. Kors i alla dagar, hon är ju tyngre än bröderna, duktigt, är det delfinmat hon får? 🙂
  Trevlig personal som kommer hem, fast hon ville väl få ihop lite bilersättning
  kramar

 3. Yvonne undrade om jag ville komma in eller om hon skulle komma ut – jag tvekade inte en sekund på att ta erbjudandet om att slippa åka in till vårdcentralen med Ellinor såhär i början! 🙂 Jätteskönt.

  Ellinor har ju ”fuskat” med att stanna inne en vecka längre än bröderna, så hon kommer nog att ligga lite över deras kurvor detta första år. Blir verkligt roligt att se hur det blir längre fram också, för att inte tala om hur spännande det skall bli att se VEM hon blir längre fram också!! 🙂

  @ Mamma: Jag mår jättebra, det funkar otroligt bra med amningen. Hon är jätteduktig på att äta, gör inte illa mig och äter effektivt som tusan. 🙂