David-tid

Det går undan!

Lillasyrran ligger till freds alldeles intill leken.
Mitt vad det är somnar hon en liten stund.

S och Tobias är och handlar skid-/pulkahjälm till dagis och passar på att äta ute tillsammans. Jag och David leker och steker favoritmaten (plättar/pannkakor). Ellinor hänger med, mätt och nöjd och vaken i babysittern mitt i leken. 🙂

Det är mycket dinosaurusar och polisbilar i Davids lek just nu. 😀

3 svar till “David-tid”

  1. Lilleman, han är behändig där han leker med lillasyster och hon verkar ju lugn och tillfreds med tillvaron.
    kramar från norr

  2. Ellinor ser ut att vara vaken bara ibland. 😉 Och jag ser att ni lindar in henne ordentligt, vilket jag förstår behövs efter 1,5 halvfrusna veckor hos er. Men det är ganska mysigt faktiskt att få dra på sig sockor/tofflor, tröjor och sjalar. 🙂

  3. Det är nog så att lillasystern trivs bäst när det är lite rörelse kring henne (om hon inte sover, då verkar det inte spela så stor roll om det är tyst eller inte). Lite rörelse och mat i magen förstås. 🙂

    Man ser att hon ”loggar ut” med jämna mellanrum, dåsar/sover lite i små korta ögonblick.

    @ Morskan: Asså, jag är glad att du ser det så – att det är mysigt med sjalar och tofflor… *suck* Jag är glad att temperaturen här är uppe på mer hanterbara -5 igen. Det var INTE rosigt när det var nere mot -18… Vi måste försöka spara ihop till nya fönster även i köket, det blåser nästan kring fönstren därinne… 😎