Våra nya husdjur

Igår köpte Tobias en Nemo, en Dorry/Darth till sin lillebror och så fyra+en neontetror – moster E, tante H, farmor och mormor. Den femte neontetran fick inget namn för den fick vi med utan att vi visste det. 🙂

5 svar till “Våra nya husdjur”

  1. Ja! Jättejättekul att ha akvariet på plats igen, vi har tänkt plocka fram det ändå sedan vi flyttade in i huset för snart sex år sedan… 😀

  2. Å firrar! Roligt! Vi hade storartade planer på att bygga in ett akvarium i den nya delen men det bidde inte riktigt så. Men någon dag så ska väl Nemo hitta hem till oss 🙂

  3. Åhh, inbyggt! Vi har nu ett pluttelitet akvarium, känns alldeles lagom. Blir spännande att se hur väl vi kommer att sköta det framöver. 🙂 Jag litar inte riktigt på att vi är så idogt flitiga på den punkten att något större skulle vara klokt… 😎

  4. Min firre ”expert” säger att det är lättare att sköta ett större än mindre (jag föreslog nämligen ett mindre). Har tydligen med att göra att det fortare bildas alger i ett mindre och massa annat firre fakta som jag inte kan 🙂 När det blir dags för firrar så överlämnar jag all kunskap och hantering till gubben som haft en himla massa akvarium i sitt liv 🙂