Grattis storpojken!

Det började på klassiskt manér – två blå streck (inget plus på den tiden) i februari 2007. Inte ens dagen då det var dags anade jag vad som skulle hända (beräknad födelse plus en dag). Sen kom han.

Tobias
3375 g
50 cm
15 okt 22:54
Strax fylla ett.
Två år.
Tre år.
Fyra år.
En månad sedan lite drygt.

Största språnget i fysisk utveckling företogs helt klart mellan två och tre år. Sen har det galopperats fram vad gäller den mognadsmässiga utvecklingen, rent fysiskt har han förstås passerat ett par storlekar, men det är utvecklingen av hans tal- och tankeförmåga man reagerar mest på (extra speciellt roligt att titta på de korta filmsnuttar vi har). 🙂

Idag kom snickaren/målaren astidigt för att lista och lägga golv så vi var tvungna att bjuda pojkarna på extra tidig frukost men Tobias fick önska sig vad han ville till middag. På menyn står lax, pasta, morötter, paprika och frukt – ”den som äter upp sin paprika får en glass”. 😀

2 svar till “Grattis storpojken!”

  1. Och som vi väntade då, men så kom han och fin är han, hade vi bara kunnat krama honom/er, men det blir väl