Inte så mycket attt göra

Allra sista jordgubben?
Allra allra sista jordgubben??
Lunch på hamburgerhuset.

Det var så kallt inne på hamburgerrestaurangen att vi behöll jackorna på! Tossigt. Kände mig lite extra smart när jag frågade ungarna om de skulle klara att sitta på en sån där riktigt hög stol (bar-stol-variant) och det kunde de ju förstås. Sen kunde de inte riktigt hoppa ned från dem oassisterat heller så vi fick en ganska lugn matstund… 😀

Golvtestare I.
Golvtestare II.

Vi for till Byggmax för att spana in nytt golv till pojkarnas rum och hallen uppe. Hallen blir samma mörkbruna 3-stavsgolv som vi har i sovrummet. Pojkarnas rum blir samma typ (klick) men ett valnötsträ med lite mer färgvariation, lite mer livligt så att säga. 🙂

Så här vill jag ha i krukorna runt huset nu till hösten!!

Otroligt trevligt att dilla omkring med lite lösa planer bara. 🙂 Inga direkta måsten och gott om tid.
Nu är vi hemma igen, barnen äter lördagsgodis och tittar på sista kvarten av ”Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt” (teatern). För oss vuxna är det vila som gäller, både S och jag är småförkylda.

3 svar till “Inte så mycket attt göra”

  1. Vi har båda varit förkylda en vecka var sisådär, det hänger dock kvar i nästrakten på oss båda. Lite smått sådär, inte nog för att få en att känna sig riktigt sjuk men tillräckligt för att få en ur slag. 😎

    Kan du fatta hur otroligt envisa jordgubbar???!!! 😀 Det har frostat minst tre nätter denna vecka och de blommar opåverkat vidare… 😀