Vapiano


Chi va piano, va sano e va lontano — ”Den som går i sakta mak, går med hälsan och kommer långt”


Inte min efterrätt (ingen plats kvar i magen!). 🙂

Restaurangen heter Vapiano vid Kungsbron, menyvalet jag inmundigade finns inte på webben det var en ”specialare” som stod på tavlan vid köket. 🙂
Intressant ställe detta, man ”checkar in” när man kommer dit – får ett plastkort som man sedan scannar av varje gång man beställer något. Maten beställs vid ett antal olika diskar och lagas inför dina ögon. Du bär själv ut den till ditt bord, köper den dryck du vill dricka till på samma sätt och sen är det bara att äta. Notan är ”delad och klar” och den här restaurangen passar extremt bra till sällskap som har lite olika tider att passa (som ikväll när någon kom senare och några gick tidigare). 🙂

2 svar till “Vapiano”

  1. Trevligt! Lite bullrigt och inte allt för bekväma stolar (pallar). Men god mat, fin miljö och gott sällskap kompenserade mer än väl. 🙂