Tidig start


Barnen vaknade otroligt lätt och på gott humör idag, jättejätteskönt. Vi kom iväg till frukosttid på förskolan (07), skogsryggsäckar/matsäck packade och klara (och med). Tyvärr gick det inte bra att lämna David, jag känner hur jag spänner mig redan innan vi åker och hans SKRIN när jag var på väg ut från förskolan slet i mammahjärtat… 🙁 Vi har pratat med personalen om det här och kommit fram till att vi måste få till snabba lämningar, han blir ledsen men det går fortare över. Idag gick det snabbt att lämna, men inte kändes det bättre för mig… 🙁

Dejt med mödravården efteråt –
Blodtryck: 110/70
Blodsocker: 6 (tack frukostgröten för det)
Järnvärde: 17 (aja baja, måste äta mina järntabletter)
Magomfång: 33
Bebis hjärta: 130-139 slag per minut

Ninja har lagt sig med huvudet uppåt igen, misstänkte barnmorska Helene. Fast hon påpekade också att det är svårt att känna skillnaden på en rund och fast liten stjärt och ett runt litet huvud… 😀 Det blir samma som med David, om det inte går att säga säkert vid nästa besök får det bli ett sent ultraljud för att säkerställa vilken väg hon tänker komma ut (David låg rätt vid den där sista kontrollen).

Nu skall jag rulla till jobbet, hämta barnen i eftermiddag och sen väntar föräldramöte på förskolan ikväll.

2 svar till “Tidig start”

  1. Tråkigt med David, bra värden på undersökningen, Ninja kanske inte är riktigt klar än
    Här håller vi på med en utgrävning, funderar på att ringa Nisse 🙂

  2. Nej förhoppningsvis är Ninja inte klar ännu, jag har inte riktigt planerat in att hinna med en förlossning denna månad…! 😀

    Nisse skulle nog vara måttligt imponerad över mina gamla 90-talsskor… 😀 😀